Termeni și condiții

pentru utilizarea site-ului web www.dassibiu.ro

Termeni generali

D*A* este denumirea comercială a S.C. DIGITAL ARTS & SERVICES S.R.L., persoană juridică cu sediul în Sibiu, str. Sibiel, nr. 15, bl. 28, sc. C, parter comercial, cod poștal 550150, județul Sibiu, înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul nr. J32/564/2013, având C.I.F. RO31941932, numită în continuare D*A*.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție, pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.dassibiu.ro, D*A* își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile pentru utilizarea acestuia, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune, pentru a verifica termenii și condițiile pe care aţi agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.dassibiu.ro este proprietatea D*A*.

D*A* garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.dassibiu.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau pentru informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei D*A*, fără acordul prealabil al acesteia, exprimat în scris.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea D*A*, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele menționate mai sus.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus în vreun fel atingere drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@dassibiu.ro. D*A* va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de D*A* exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații), pentru configurarea contului dumneavoastră de utilizator (dacă decideți să creați unul), pentru facturare, pentru livrarea comenzilor etc..

Nu sunteți obligat sa furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa D*A*, strict în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către D*A* cu o cerere scrisă, datată și semnată. D*A* se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere în avans acordul explicit.

D*A* nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate, care se aplică vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de D*A* nu sunt contrafăcute.

D*A* garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Produsele cu durata de utilizare îndelungată (calculatoare desktop, laptop-uri, servere, monitoare etc.) sunt însoțite de certificate de garanție comercială valabilă pentru perioada specificată pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplică. Prețul și riscul transportului intra în sarcina cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.dassibiu.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de minim 24 luni în cazul produselor noi de folosință îndelungată.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest site web și magazinul online sunt destinate exclusiv prezentării și livrării de produse și servicii către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca această limită să fi fost confirmată de către D*A*. Termenul estimat de livrare a produselor este după cum urmează:

  1. Pentru Zona Metropolitană Sibiu: în aproximativ 24 ore din momentul confirmării comenzii, doar în zilele lucrătoare, prin curier sau prin mijloace proprii ale D*A*. În ziua de duminică, nu se fac livrări.
  2. Pentru celelalte localități din România: în 24 – 48 ore din momentul confirmării comenzii, doar în zilele lucrătoare, prin una din rețelele de distribuție Sameday Delivery, DPD, Urgent Cargus sau Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către D*A*. În ziua de duminică, nu se fac livrări.
  3. Valabil pentru orice destinație: în anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, precum și de necesitatea configurării inițiale și/sau a personalizării comandate de dumneavoastră, timpul de livrare se poate prelungi cu până la 5 – 7 zile lucrătoare. Produsele pentru care termenul de livrare se poate prelungi, au afișată această informație la vedere, în dreptul descrierii lor.

Pentru comenzile ce depășesc 200 Lei, transportul este GRATUIT pe întreaga rază a Zonei Metropolitane Sibiu.* Livrarea produselor se face prin curier sau prin mijloace proprii ale D*A*, cel târziu a doua zi lucrătoare, direct la domiciliul/sediul dumneavoastră. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 200 Lei, se va percepe o taxă de expediere în valoare de 20 Lei (preț fără TVA).

Pentru comenzile ce depășesc 300 Lei, transportul este GRATUIT în întreaga țară. Livrarea se face prin una din rețelele de distribuție Sameday Delivery, DPD, Urgent Cargus sau Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către D*A*. Pentru comenzi mai mici de 300 Lei, se va percepe o taxă de 20 Lei (preț fără TVA).

Daca preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (prin card/virament bancar), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate prin D*A* se poate face astfel: cu cardul, online sau la sediul D*A*, prin ordin de plată / transfer bancar în avans, precum și în numerar, la livrarea prin curier sau la sediul D*A*.

Plata în numerar* se face la livrare sau la ridicarea din magazinul D*A*, în Lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către angajatul/comisionarul care efectuează livrarea.

Excepție: pentru produse având o greutate individuală mai mare de 40 kg, este necesară plata în avans, prin ordin de plată/transfer bancar, a contravalorii acestora.

Plata prin ordin de plată/transfer bancar se face în baza facturii proforma, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către D*A*.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA MobilPay , iar D*A* nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de retur.

Informații privind DEEE

D*A* este autorizată să introducă pe piață echipamente electrice și electronice. Având în vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protecția mediului și O.U.G. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzătoare a echipamentelor electrice și electronice. Scopul este acela de a preveni potențialele efecte nocive asupra mediului și sănătății umane ca urmare a prezentei substanțelor periculoase.

Simbolul „NU ARUNCA ÎN GUNOIUL NESORTAT!” care însoțește produsul indică faptul că aparatele electrice și electronice vechi nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile municipale nesortate. După ce aparatele și echipamentele au ajuns la sfârșitul duratei lor de funcționare, ele trebuie colectate în centre speciale puse la dispoziție de către o societate autorizată în colectarea deșeurilor. Vezi lista punctelor de colectare aici. De asemenea, D*A* aplică politica de colectare a DEEE în sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislației în vigoare, dacă echipamentul predat este echivalent și a îndeplinit aceleași funcții ca și echipamentul nou furnizat; clienții pot preda DEEE echivalent la sediul D*A*.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de D*A*, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@dassibiu.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și aceste condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și D*A*, pentru utilizarea acestui site web.

D*A* verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane, prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizam respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În aceasta situație, vă vom transmite prețul corect al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producători fără preaviz sau pot exista erori de operare, pentru care D*A* nu poate fi ținută responsabilă.

~**~