Cariere

BURSA DE CARIERE D*A*S: ANUNȚ DE ANGAJARE PERSONAL

D*A*S | DIGITAL ARTS & SERVICES S.R.L. angajează urgent personal pentru următoarele poziții:

Cariere D*A*S:

 • Tehnician web | Web Technician
  • Cod COR / Corespondență ISCO 08: 3514
  • Descriere pe scurt: Tehnicienii web mențin, monitorizează și sprijină funcționarea optimă a website-urilor de internet și intranet, precum și a programelor și echipamentelor aferente serverelor web.
  • Condiții: Nivel minim al studiilor: Bacalaureat, cu media generală minimă 8,00. Competențe avansate de comunicare în limba română. Limba engleză (citit, scris, înțelegere) este necesară cel puțin la nivel conversațional mediu-avansat. Competențe digitale avansate. Aptitudini fizico-somatice necesare: capacitate de înțelegere, învățare și executare întocmai a instrucțiunilor de lucru, acuitate vizuală bună spre excelentă, dexteritate și îndemânare în executarea operațiunilor manuale, capacitatea de a ridica și transporta obiecte cu greutăți și volume variabile, capacitatea de a executa operațiuni repetitive cu menținerea constantă a intensității și calității acestora.
  • Disponibilitate: imediată.

Cariere D*A*S:

 • Cariere D*A*S: Designer grafic și multimedia | Graphic and multimedia designers
  • Cod COR / Corespondență ISCO 08: 2166
  • Descriere pe scurt: Designerii de grafică și multimedia proiectează conținutul informațiilor pentru comunicarea vizuală și audio, pentru publicare și imprimare, utilizând tipărituri (publicații tipărite), filme, forme electronice și digitale, precum și alte forme de mass-media vizuale și audio. Aceștia creează efecte speciale, animații sau alte imagini vizuale pentru utilizarea lor în jocurile pe calculator, filme, videoclipuri muzicale, presă scrisă și reclame.
  • Condiții: Nivel minim al studiilor: Bacalaureat, cu media generală minimă 8,00. Competențe avansate de comunicare în limba română. Limba engleză (citit, scris, înțelegere) este necesară cel puțin la nivel conversațional mediu-avansat. Competențe digitale avansate. Aptitudini fizico-somatice necesare: capacitate de înțelegere, învățare și executare întocmai a instrucțiunilor de lucru, acuitate vizuală bună spre excelentă, dexteritate și îndemânare în executarea operațiunilor manuale, capacitatea de a ridica și transporta obiecte cu greutăți și volume variabile, capacitatea de executa operațiuni repetitive cu menținerea constantă a intensității și calității acestora.
  • Disponibilitate: imediată.

Cariere D*A*S:

 • Cariere D*A*S: Legător și lucrător finisare | Print finishing and binding workers
  • Cod COR / Corespondență ISCO 08: 7323
  • Descriere pe scurt: Legătorii și lucrătorii finisare se ocupă cu legarea manuală și/sau mecanizată a cărților și a altor publicații și finisarea produselor tipărite manual sau mecanic.
  • Condiții: Nivel minim al studiilor: Absolvent de școală profesională tehnică, cu media generală minimă 8,00. Bacalaureatul este de preferat, cu media generală minimă 6,00. Competențe medii de comunicare în limba română. Limba engleză (citit, scris, înțelegere) este necesară cel puțin la nivel de începător. Competențe digitale de nivel mediu. Aptitudini fizico-somatice necesare: capacitate de înțelegere, învățare și executare întocmai a instrucțiunilor de lucru, acuitate vizuală bună spre excelentă, dexteritate și îndemânare în executarea operațiunilor manuale, capacitatea de a ridica și transporta obiecte cu greutăți și volume variabile, capacitatea de executa operațiuni repetitive cu menținerea constantă a intensității și calității acestora.
  • Disponibilitate: imediată.

Detalii:

Pozițiile descrise mai sus sunt de tip entry-level (începător sau cu calificare medie, specifică sau nespecifică). Prin pregătirea specifică efectuată la locurile de muncă menționate, candidații aleși vor putea iniția cu cariere profesionale de succes în domeniile descrise.

D*A*S | DIGITAL ARTS & SERVICES S.R.L. oferă pregătire de specialitate / training vizând calificarea la locul de muncă.

Perioada de pregătire este de 6 luni de la data angajării, aceasta fiind considerată perioadă de probă pentru angajat. La finele acestei perioade de probă, angajații vor susține un examen de aptitudini profesionale pe baza cunoștințelor teoretice și practice acumulate în perioada de pregătire. Trecerea cu succes a examenului de aptitudini profesionale va rezulta în confirmarea duratei nedeterminată a Contractului Individual de Muncă. Remunerația aferentă lunilor din perioada de probă este egală cu salariul minim pe economia națională stabilit de Guvernul României pentru anul 2021. Trecerea cu succes a examenului de aptitudini profesionale va avea ca efect și renegocierea salariului lunar, în funcție de nivelul de studii și, respectiv, de evaluarea competențelor profesionale la acel moment.

Programul de lucru acoperă în principiu un schimb, de regulă zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, dar va exista flexibilitate în distribuirea orelor de muncă, în funcție de natura și gradul de prioritate a activităților de la momentul respectiv. Munca va fi prestată la unul din punctele de lucru ale companiei, dar, dacă acest lucru va fi posibil, munca va putea fi prestată și la domiciliu.

Pentru informații suplimentare și pentru depunerea CV-urilor, însoțite de copii ale documentelor de identitate și, respectiv, ale actelor de studii care să dovedească nivelul studiilor minim necesare conform cerințelor de mai sus, vă invităm să ne contactați:

 1. La sediul D*A*S | DIGITAL ARTS & SERVICES S.R.L., din Municipiul Sibiu, Cartierul Valea Aurie, Str. Sibiel, Nr. 15, Bl. 28, Sc. C, parter comercial;
 2. Telefonic, la unul din numerele: 0770-148423 și 0770-147130;
 3. Prin e-mail, la adresa: office@dassibiu.ro ;
 4. Prin fax, la unul din numerele: 0369-566753 și 0269-213883.

Perioada de colectare a CV-urilor persoanelor interesate este: 1 – 7 septembrie 2021 (orele 12:00).

VĂ AȘTEPTĂM!

das-jobs